Side 4 av 4

Gyldig vedtak kan treffes med simpelt flertall blandt de stemmeberettigede som møter. For budsjettposter som utgjør mer enn 10% av totalbudsjettet utkreves 2/3 flertall blandt de stemmeberettigede som møter. Ved spørsmål om garasjene har bare garasjeeierne stemmerett.

Ekstraordinært møte avholdes dersom minst 3 sameiere fremsetter skriftelig krav om det os samtidig avgir hvilke saker som ønskes behandlet. Innkallelsen er 14 dager.

Forvaltningen av sameiets anliggende hører inn under stytret med de begrensninger som følger av disse v edtekter. Styret kan ikke treffe vedtak i saker som må vedtas med kvalifisert flertall på årsmøtet.

§ 9

PANTEFORHOLD - MISLIGHOLD

Sameiet forbeholdes panterett for kr. 37.000.- pr. 1.1.2012 i hver seksjon til dekning av felles utgifter. Beløpet indeksreguleres etter SSBs KPI-indeks årlig.  Denne pantretten skal ha prioritet etter 80% av lånetakst på den enkelte eierseksjon til enhver tid, og er uten opptrinnsrett.

 § 10

SANERING - NYBYGG

Ved oppføring av nybygg etter brann, sanering og lignende fordeles nye arealer i bygget i forhold tilsameiebrøken.

§ 11

LOVGIVNING

Spørsmål som det i disse vedtekter ikke er truffet sæskilt bestemmelse om, avgjøres etter den til enhver tid gjeldende sameielovgivning.

§ 11

ENDRING AV VEDTEKTENE

Disse vedtekter kan bare endres med tilslutning fra minst 10 sameiere.